Suzy als spreker

1-min

Zoek je een spreker die de paardenwereld op empathische wijze radicaal wil veranderen? Dan zit je bij mij goed. Ik ben dierwetenschapper en paardengedragsexpert en help paardenprofessionals & eigenaren met het vergroten van kennis over emotioneel paardenwelzijn. Zodat we veiliger, met minder stress en meer empathie 't werk kunnen doen. Samen verbeteren we het paardenwelzijn in Nederland!

Tijdens mijn presentaties neem ik je mee naar mijn dagelijkse werk met paarden met emotionele problemen. Door wetenschap en praktijk te combineren met een grote dosis empathie, zijn mijn presentaties verfrissend, goed te volgen en optimistisch.

Suzy staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Kijk hier voor de tarieven voor 2022

Suzy als gastdocent

Ook heb ik ruime ervaring als gastdocent. Ik geef regelmatig les bij de Tinley Academie, bij de Kyno-Coach Academie, de Hogeschool Gent en verzorg bijscholingsdagen/masterclasses voor onder andere Equicoach Pro, Vereniging van Zadel- en Tuigdeskundigen, de Hoofnerd Academy en de Martin Gaus Academie.

Dec Reviews met logo
3
4

Wil je nog meer reviews lezen over mijn presentaties? Klik dan hier. 

Voor wie?

Mijn kracht als spreker komt deels uit mijn wetenschappelijke achtergrond, maar ook zeker vanuit mijn liefde voor mensen. Manegeruiter, paardenfysiotherapeut, springruiter, paardenarts: ik weet zeker dat iedereen ‘t beste voor het paard wil. Maar hoe werkt dat precies, als we het aan het paard zouden kunnen vragen? Het is mijn taak om mensen een spiegel voor te houden. Kritische vragen zijn altijd erg welkom!

Onderwerpen

Trailerladen

Zonder camoufleren: emotioneel welzijn als uitgangspunt. Deze presentatie kan tevens als een 2-daags weekend gehouden worden, waarin deelnemers zelf aan de slag gaan. 

Positieve Bekrachtiging

Dit is een introductie in positieve bekrachtiging in paardentraining. Hoe begin je met het werken met voer, waarom zouden we voer gebruiken, en hoe los je bepaalde problemen op?

Paardenemoties

Hoe ziet paardentraining eruit als we ons meer richten op emoties, in plaats van op gedrag? Tijdens deze presentatie bespreek ik emoties, keuzevrijheid, cognitie en hoe deze drie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Paarden en Agressie

Eén van mijn specialisaties is het paard dat agressief gedrag laat zien naar mensen toe. Ik bespreek tijdens deze presentatie waarom agressie niets met dominantie te maken heeft, en hoe we het kunnen oplossen. - De Pijn van de Agressor

Sinds 2015: meer dan 50 presentaties voor paardenliefhebbers

Grootte publiek: vanaf 7 tot meer dan 550 deelnemers

Zowel met als zonder paarden mogelijk

Nederlands & Engels

Op een congreslocatie, universiteit, lokale rijvereniging: alles is mogelijk

Ook online

5
1

Wil je nog meer reviews lezen over mijn presentaties? Klik dan hier. 

Prijzen

Korte presentatie

€ 250,-
  • excl. BTW en excl. reiskosten
  • Duur: 45-60 minuten
  • Zowel online als op locatie
  • Met / zonder paarden van de locatie

Dagpresentatie

€ 600,-
  • excl. BTW en excl. reiskosten
  • Duur: 10.00 - 16.30 uur
  • Zowel online als op locatie
  • Met / zonder paarden van de locatie
3
2
1

Suzy in de media

Journalisten, bloggers en podcasts zijn van harte welkom. Stuur me een e-mail via: suzy@deurinck.com dan bespreken we de mogelijkheden voor een interview of samenwerking.

Seminars georganiseerd

Flyer Seminar Shawna Karrasch-min

2016

2-min

2017

1-min

2018

Ontwerp zonder titel-min333333

2017

1111-min

2018

22222-min

2018

3-min

2019

© 2015 – 2022 Deurinck | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy