Online Cursussen - Positieve Training & Emoties

Hier vindt je mijn online cursussen over paardengedrag, emoties en training. De cursussen geven je een helder plan, zodat jouw trainingsvaardigheden scherper en scherper worden. Bovendien krijg je ook de nodige achtergrondinformatie te verwerken. Je leert niet alleen hoe je iets doet, maar ook zeker waarom je het op deze manier kan aanpakken.

Je behoudt levenslang toegang tot de video's en kan -na betaling- direct beginnen met de eerste les. Je kan de lessen in je eigen tempo kijken en zo vaak je maar wil. Als er dus video's zijn die je vaker wil zien, kan dat gewoon. De cursussen zijn zelfstudie, maar zijn perfect te combineren met lessen met Suzy.

Starterskit Clickertraining

€50,- (incl. BTW)

Nederlands & Engelstalig

Voor iedereen die graag met voerbeloning wil gaan werken, maar geen zin heeft in een opdringerig paard. Ook voor mensen die al met voer begonnen zijn, maar die graag meer rust in de training hebben.

In deze cursus leer jij hoe je jouw paard kan helpen en wat je juist niet moet doen. Het uitgangspunt is dat werken met voer een leuke, ontspannen en gezellige training zal zijn.

Release Your Horse's Genius + Starterskit Clickertraining

€125,- (incl. BTW)

Engelstalig

Hoe bewust ben jij je van jouw eigen emoties tijdens de omgang met je paard? En hoe zorg je ervoor dat het vluchtinstinct van je paard minder actief wordt?

In deze cursus leer je hoe het spanningsniveau van grote invloed is op de intelligentie van je paard. Nieuwe dingen leren gaat veel sneller als het paard ontspannen is - daarom richten we ons eerst op de emoties, voordat we oefeningen gaan trainen.